Lær mer om klubbens Styre, Team og Kultur

Vi er en dedikert gruppe som ønsker å fremme sykkelsporten på alle nivå, ta kontakt om du også ønsker å bidra

Roar Walderhaug

Leder

Roar finer du mest i terrenget, men har fått seg landevegssykkel også. Er en ivrig syklist som overtok roret i Arendal Cykleclub skuta i 2014.6

Bjørn Olav Raknes

Nestleder

Bjørn Olav er er en ivrig syklist som prøver det meste være seg tempo, asfalt, skau eller pumpetrack

Beate Jensen

Sekretær

Beate Startet sykkelkarrieren i med "Siktemål Skagerrakrittet" og siden har hun ikke sett tilbake. Ivrig i terreng, racer og triatlon.

Velkommen! Ta kontakt om du har noe på hjertet. Ris, ros eller forslag som kan gjøre klubben enda bedre for alle medlemmene!

Sølve Strømsland

Karsten Anfinsen

Styremedlem

Karsten er også landeveissyklist, men liker av og til å utfordre seg selv, og kan derfor plutselig observeres blandt annet i de tøffeste tekniske nedkjøringene i Åsbieskogen.

Varamedlem

Tone Hermansen

1. Varamedlem
Kristian Stene

2. Varamedlem

Revisjon

Olav Myklebust

Revisor

Mer om strategier og annet om klubben

Valgkomite

Irmelin Aas

Valgkomité

Irmelin startet sykkelkarrieren med "Siktemål Skagerrakrittet". Siden har det vært egen sykling og tur til Slettstrand med oppfølginh av ungdommen.

Hermund Ulstein

Valgkomité