Arendal Cykleclub var med stortingsrepresentant Abid Raja på sykkeltur

Søndag 22 juli ble Arendal Cykleclub med på Stortingsrepresentant Abid Raja  på deler av sykkelturen hans fra Lindesnes til Nordkapp. Turen startet på lørdag på Lindesnes, og andre etappe startet fra Kristiansand søndag og endte i Tvedestrand.

Pål Koren Pedersen, Abid Raja i jubileumstrøye fra ACC og leder av ACC Fredrick Berntsen

I pollen møtte Abid Arendal Cykleclub (ACC) som skulle følge han på turen inn til Tvedestrand. Her fikk han en jubileumstrøye i anledning ACC sitt 40 års jubileum. Denne syklet han med resten av etappen. Vi spøkte med at han skulle bli æresmedlem i klubben når han nådde Nordkapp.

Flere hadde tatt turen til Pollen for å møte den profilerte politikeren

Abid sitter i samferdselskomiteen og er representant for friluftslivets år. På turen ble det diskutert mange gode og viktige temaer, samt vår felles interesse for sykling og sykkelsporten. Økt fokus på sykling som et miljøvennlig transportmiddel og tilrettelegging for dette i byene.

Abid skifter fra egne outfit til Acc- trøye

Med på turen har Abid en egen følgebilensjåfør som kjører en spesialbygd Tesla. Denne er ombygd for anledningen med reservesykler på taket.

Mirell poserer foran Teslaen som brukes til følgebil på turen.

I Tvedestrand ble det kaffe og is, før turen gikk videre for Abid mandag morgen. Vi takker Abid for en kjempemorsom tur, og ønsker han lykke til på veien videre mot nordkapp.