AVLYST! – 13Mila arrangeres søndag 8.september 2013

AVLYST – AVLYST

Grunnet for få påmeldte til 13Mila 2013 har styret å besluttet å avlyse det ærverdig rittet gjennom snart 40 år.

Styret har valgt å avlyse det allerede nå til tross for at påmeldingsfristen ikke har gått ut ennå. Erfaringsmessig vil det totalt sett likevel bli svært få påmeldte .

De som allerede har meldt seg på vil få refundert det alt de har betalt inn.

————————————————————————–

13Mila arrangeres søndag 8.september 2013 

13Mila er et ”Klassiker”-ritt på Sørlandet. Det har blitt arrangert i fire tiår og marker for de fleste landeveissyklister avslutningen av sesongen. Søndag 8.september arrangeres det igjen i ny trasé.

Start og mål er som vanlig på Myra ved Sør Amfi/Arendal Idrettspark i Arendal. På grunn av veiarbeid og at veimyndighetene ikke ønsker sykkelritt på deler av E18 har vi måtte legge om årets trasse. Det meste av rittet går likevel innom de indre bygder og østover i fylket vårt.

13Mila er som navnet tilsier et turritt på ca 13 mil. Det arrangeres etter NCF’s turrittreglement. I tillegg er det mulig for ”trimmere” å sykle en kortere versjon på ca 9mil.

Informasjon

Rittledere: Einar Solberg og Roar Walderhaug

Tur og rekord sykler en lang rundeløype på litt over 130km. Det kjøres master til Asdal:http://ridewithgps.com/trips/1549449

Trimløypa følger samme trase som 13Mila fram til Hinnebu. Der er det en liten matstasjon og vending. Ruta tilbake til mål går gjennom Osedalen i Froland, opp Blakstadkleiva og tilbake til Myra ved Sør Amfi. Løypelengden er ca 62 kilometer.

Sekretariatet åpner kl 08.30.

Startkontigent: Trimklassen kr 100, tur- og rekordpulje kr 200,-. Forhåndspåmeldingen stenger 6.september. Etteranemelding for tur- og rekordpulje koster kr 400.

Etteranmelding for tur- og rekord-pulje mulig fram til kl 09.00 . Trimklasse kan etteranmelde seg helt fram til start.

Starttider: Trim-klasse start kl 09.00 (samlet)

Tur-pulje start kl 09.30 (aldersklasser)

Rekord-pulje start kl 10.00 (aldersklasser)