Draktbestilling 2013

Draktbestilling 2013 – BESTILLINGSFRIST 7.februar.

Nå foregår bestilling av drakter for sesongen 2013. Det er relativ kort bestillingfrist da vi må beregne mellom 8-10 ukers produksjonstid. Frist for bestilling er 7.februar. Designet på draktene er omtrent som ifjor, men det er gjort noen små endringer på overdelen.

Sponsorer

Agderposten er ny sponsor som kommer på drakta. I tillegg har Sparebanken Sør og Arendal Auto endret logo så det blir nye logoer der også.

Sponsorlogoer vil nå kun være på konkurransetøy. Treningstøyet (det vil si vinterjakke og vinterbukse) vil være uten sponsorlogoer og kun med klubbens logo. Dette fordi det viser seg at dette tøyet varer en god del lengre.

I tillegg har vi byttet ut vindvest og vind/regnjakke med et semigjennomsiktig materialet. NCFs draktreglement overholdes ved at konkurransetøy  brukes under disse plaggene. De har i tillegg fått en liten lomme med glidelås.

Ønsker du å se i Giordanas katalog kan du kikke her.

Designet

På overdelen blir det noe mindre rødt og dette blir erstattet med et par hvite felter. I tillegg har vi fått på det Norske flagget.

ACC drakt 2013

For å bestille tøyet laster du ned regnearket nederst og fylle ut størrelse og antall enheter du vil ha. Viktig at du fyller ut navn, epost og mobilnummer. Regnearket sendes terjegrut@gmail.com snarest og senest 7.februar. Bestillinger på andre måter eller etter denne fristen vil dessverre ikke bli med i bestillingen til Giordana da den blir sendt videre med en gang. Det taes forbehold om nok bestillinger per plagg, da det er et minimumsantall på 30 per plagg.

Bestillingsarket finner du her:

Prisliste_klubbtøy_ACC_27_01_2013 (1)