For de beste og mest talentfulle idrettsutøverne i fylket

Nedenforstående invitasjon har alle idrettsklubber og foreninger i Aust-Agder mottatt fra organisasjonssjef i Aust-Agder Idrettskrets Svein Lien. Mener du at du er i målgruppen for å oppfylle kriteriene for å søke på A-kort på Atletica så ber vi deg sende en kort søknad til sykkelklubben. Søkanden må selvsagt inneholde navn, adresse, navn på trener og en oversikt over resultater oppnådd siste to år samt målsetting for videre satsning. Dette må sendes klubben innen 8.september til epost post@arendalcc.no.

 

Fra Aust-Agder idrettskrets:

For de beste og mest talentfulle idrettsutøverne i fylket

Aust-Agder idrettskrets er, sammen med 6 andre klubber/særkretser, medeier i Atletica – idrettens treningssenter i Arendal Idrettspark/Sør Amfi på Myra i Arendal. Dette er et treningssenter som er bygget for idrettsutøvere med utstyr og personale som trengs for idrettsfolk: Frivekter, spinnigsal, basistreningssal og idrettsutdannede instruktører.

Logo Atletica

For å støtte opp om de beste og mest ambisiøse utøverne i fylket, tildeler vi, etter søknad, inntil 50 A-kort til utøvere som virkelig satser på idretten sin. Disse utøverne får da trene gratis i Atletica så mye de vil.

Dersom det er utøver i din klubb som kan ha nytte av, og kvalifiserer til et slikt A-kort, ber vi dere søke om dette til Atletica ved daglig leder Terje Grut-Johnsen. Søknaden må komme fra klubbens ledelse/styre eller utøvers trener. Søknadsfrist er 10.september. Søknaden sendes Atletica ved daglig leder Terje Grut-Johnsen på epostterje@atletica.no

 

Med hilsen

Svein Lien

Org. sjef Aust-Agder idrettskrets