Invitasjon til spinning og sykkelforedrag med Michelle og Jo fra RYE Expressen

Fra Hvalross til supermosjonist

Sportsklubben RYE fra Oslo er en av Norges største sykkelklubber. Den har også vært en av de mest profilerte sykkelklubbene i landet når det gjelder å sykle langt og fort som lag, spesielt under rittet Trondheim-Oslo. Laget har de siste 15-20 årene bare blitt kalt RYE Expressen.

Sykkelklubben er så heldig å få Michelle og Jo Engebretsen fra RYE til å holde klubbens spinning og et foredrag om hvordan man kan forberede seg og gjennomføre lange sykkelritt.

Begge har begynt å sykle i voksen alder og begge har startet med utgangspunkt, etter eget utsagn «Fra Hvalross til supermosjonist».

Tid og sted:

Lørdag 11. januar – får du ikke plass på spinningen eller ikke har tid kan du uansett komme til foredrag med bevertning – husk å melde deg på via Spond.

09.30 Klubbspinningen på Atletica – egen påmelding i Spond

11.00-12-00 Dusj og skifte Atletica (Event. hjemme)

12.00 Sykkelforedrag med Michelle og Jo (enkel servering)

Egen Spond-påmelding for foredrag

Litt om foredragsholderne:

Michelle startet med sykling i 2011. I fjor var med i satsingen til Rye Expressen for å sette rekord i 2019, men måtte bryte ved Lillehammer. I Jotunheimen Rundt 2019 ble hun nr 4 og har løyperekorden Oslo-Lærdal fra 2018. I mange år før har hun også ledet støtteapparatet til RYE Expressen mens Jo har syklet.

Jo startet med sykling som et veddemål i 1991 hvor det gjaldt å gjennomføre Trondheim-Oslo. De fem siste årene har Jo vært kaptein på Rye Expressen. Han har fullført Trondheim-Oslo hele 13 ganger. Han har vært med å sette klubbrekord for Rye på 13.15 som er nesten 41 km/t i snitt på de 540 km fra Trondheim til Oslo og med totalt over 3.600 høydemeter. Han har også vunnet Jotunheimen Rundt med tiden 13.12 og har fullført 11 ganger.