Godt nyttår!

Kjære sykkelvenn,                                                                                                                        Dato: 1.januar 2021

Vil starte med å takke alle som sørger for at Arendal Cykleclub er den flotte sosiale og sportslige klubben den er i dag. Dette er en klubb hvor alle er velkomne, uansett alder, fortid, kjønn og nivå.

Spesiell takk til styre, rittkomite, ACC ungdoms trenere, spinnings instruktører og gjengen i Idretten Skaper Sjanser. Her jobbes det hele tiden og 2020 er ikke noe unntak. Våre samarbeidspartnere og sponsorer skal også ha en stor takk. Auto-Car, Agderposten, Trimtex, Sparebanken Sør, Sykkelsport, Atletica og Arendal Optikk.

Vi kan nå se tilbake på andeledelses året 2020, året hvor ingenting skulle gå som planlagt eller som ønsket. Det har vært oppturer og nedturer, med i sin helhet har aktivitetsnivået i klubben vært meget bra, tatt i betraktning alle hensyn og forbehold vi har måttet følge grunnet korona.

Årsmøte som ikke ble avholdt.
Årsmøtet for 2020 var planlagt å holde i mars, men dette ble dessverre ikke gjennomført grunnet korona. Det ble utsatt og utsatt, også med tanke om å gjennomføres digitalt, men den gang ei.
Dette håper vi på forståelse for, selv om det er beklagelig at vi ikke har fått samlet den flotte gjengen vi så gjerne ønsker å samle. Årsberetning 2019, samt signert regnskap ligger tilgjengelig på våre hjemmesider. Så håper vi på at vi nok en gang kan kalle inn til fysisk årsmøte for 2020/2021 allerede i løpet av første kvartal i 2021.

Ritt 2021
Rittkomiteen har søkt mulighet for å arrangere:
Vårtråkken         1. mai
Herefoss Rundt 9. mai
Så får vi bare krysse fingene for at dette kan arrangeres.
Ellers vet vi at flere likte ACC sin Sykkelkarusell. Dette håper vi også på å få satt opp igjen.

SPINNING 2021
Spinning går som planlagt på ATLETICA, dog med redusert antall sykler for å sikre nødvendig avstand grunnet korona.
Påmelding på spond.

FELLESTRENIGER 2021
Påmelding på spond.
Zwift har fast invitasjon hver tirsdag kl 19 i en periode fremover.

MEDLEMSKONTINGENT 2021

Medlemskontingenten for 2021 blir snart fakturert, dette er klubbens viktigste inntekt for å kunne drive og tilbyd alle medlemmer sykkelglede.
Noen av medlemsfordeler, klikk her:
Kontingenten blir ikke endret (500,-) da det ikke ble holdt årsmøte for 2020, men om det skal vise seg at det blir endringer her, kan dette eventuelt bli justert etter godkjent årsmøte.
Er du ikke medlem, men ønsker å melde deg inn, klikk -her.

Sykkelhilsen og ønske om godt nyttår
Leder – Arendal Cykleclub
Sølve M. Strømsland

Bilde ACC fellestur 31.12.2020