Grand Canaris 2017

Siste ritt i vår region ble syklet søndag, det tradisjonelle Høsttråkken. For mange var dette et punktum for årets sesong. Nå er det tid for hvile og restitusjon. Slitne legger og lår, motivasjon som har gått i hvilemodus, samboere og ektefeller skal endelig får den nødvendige oppmerksomhet. Men da er det tid for å planlegge, hva nå? Skal jeg selge sykkelen, gå over på padling eller dart, sjakk kanskje? For den dedikerte syklist er svaret: forberedelser på nye ritt, forbedring av tider og prestasjoner, eller bare ha det fint på sykkelen. Da er det klart at en treningstur i varmere strøk også må inn i planene.

109

Arendal CykleClub har de siste årene reist til GrandCanaris for å trene, ha det hyggelig sammen og legge grunnlaget for årets utfordringer. I år var vi 17 som dro, fikk besøk av noen turister som slo følge, så tilsammen ble gruppe ca. 20 glade sørlendinger som brukte en uke på å sykle i fjellene.

I år drar vi fra Kjevik lørdag 18. mars, direktefly. Skal bo på nytt sted denne gangen, Vistaflor. Prisen på turen er, for 2. i dobbeltrom, i dag 13050, her kan det bli forandringer. Usikker på om det er inklusiv frokost, 3. kan også dele rom om det er ønskelig.

114

Ryktene sier at også andre klubber fra vår region , har planer om å besøke øya samtidig med oss.

Som tidligere år så vil nivået  være forskjellig, derfor har vi gode erfaringer med å dele gruppa, ut fra nivå, ambisjoner og kapasitet.  Anbefaler derfor å bli med på turen uansett nivå. Gjør gjerne avtale med en venn, som du vil reise sammen med og dele rom med.

BergHansen er de som ordner det meste for oss, pt. er det 23 rom ledige.

100

Frister dette så send meg en mail med opplysninger om : navn, fødselsdato, e-postadresse, telefonnummer, samt evt. hvem du ønsker å dele rom med. Så setter jeg opp en komplett liste som videresendes til BergHansen som foretar den nødvendige reservasjonen. Vår kontaktperson er: Ancelin Eikevoll, anei@berg-hansen.no

Ser frem til å høre fra deg,  fredwint@online.no

Frist for påmelding er satt til 20 oktober.

 

Trond Fredrik Winther