Har du lyst til å sykle Kristiansand-Hovden i 2013?

Det er idag 226 dager igjen til sykkelrittet Color Line Setesdal Tour (CLST) går av stabelen. Har du lyst til å være med å sykle i egen startgruppe med Arendal Cykleclub?

Sykkelrittet mellom Kristiansand og Hovden er 220km langt og arrangeres lørdag 25.mai 2013. Enten du er en erfaren syklist eller nybegynner, men har et ønske om å sykle CLST neste år så ønsker vi i klubben å komme i kontakt med deg.

Klubben har de siste årene hatt flere egne startpuljer på rittet. Det viktigste har likevel vært det sosiale med fellestreninger og andre foreberedelser før rittet. Vi ønsker med dette å komme i kontakt med ALLE som har lyst til å være med i en slik gruppe. Per idag er vi litt usikre på hvor mange grupper vi blir og hva slags tidsmål de ulike gruppene skal. Det er derfor svært viktig at du tar kontakt om du tenker på dette. Vi ønsker også flere personer som kan tenke seg til å hjelpe til med organisering og lede treninger.

Tidsgrupper:

Aktuelle ”tidsgrupper” kan være 5:00 – 5:30 – 6:00 – 6:30 – 7:00 – 7:30, men dette vil avhengig av hvor mange som melder sin interesse og hvilket tidsmål de måtte ha.

Det planlegges også en gruppe på tvers av alle klubbene i Aust-Agder som har som mål å sykle så raskt som mulig, det vil i praksis si så nærme 5 timer som mulig. Dette håper vi kan være et tilbud til de beste rytterne i alle klubbene i Aust-Agder.

Trondheim-Oslo:

Det er også en gruppe som planlegger å delta Trondheim-Oslo. Hvorfor ikke benytte muligheten når du først har trent en hel vinter og er i ditt livsform? For spørsmål og informasjon ta kontakt med Trond Winther (telefon: 926 65 367/epost:  fredwint@online.no)

Kontakt:
Ikke nøl med å ta kontakt. Send oss følgende:
  • Navn:
  • Epost:
  • Mobilnummer:
  • Alder:
  • Tidsmål CLST (viktig)

på epost til  post@arendalcc.no innen 1.novmber. Det vil bli avholdt fellesmøte uken 44.
Hilsen
Einar, Winfried, Lukas, Terje