Hvorfor ikke!?

Sykkelklubben har i noen år reist til sydligere strøk for oppladning, og et hyggelig sosialt møtested, kombinert med sol og varme. Også for våren 2016 vil vi forsøke å få til en fellestur.

Det er populære turer, mange klubber samler sine medlemmer og tar turen til Gran Canaria, andre drar til Mallorca, og andre til Spanias solkyst. Derfor er det viktig at vi er tidlig ute med planlegging og bestilling av tur. Erfaringen vår er at Gran Canaria passer greit for oss. I år, 2015, var en mindre gruppe en uke på Las Meloneras, bodde på Cay Beach. Et perfekt utgangspunkt for treningsturer.

Med dette som utgangspunkt inviterer vi medlemmer, og andre, til å bli med til Gran Canaria fra lørdag 5. mars til lørdag 12. mars. Vi reiser fra Torp kl. 17.00 og er fremme 21.40. Tilbake 09.40 og fremm på Torp 16.10. Bor i leiligheter på bakkeplan, to pr. leilighet, med mulighet til en tredje person. Grunnpris kr. 6298, frokost kr. 595, buss kr. 215, mat på flyet kr. 229, totalt kr. 7.337,-. I tillegg kommer jo fakturagebyr på kr 150,-.  Ifølge Berg hansen betinger dette 20 stk. Ønsker du å ta med egen sykkel koster det kr. 600,- t/r. Her anbefaler vi å leie sykkel der nede!

Her har du mulighet til å oppleve GC på sykkel, sol og varme, sammen med lagkamerater. Ta gjerne med samboer, kjæreste eller ektefelle. La oss se frem til en uke sammen i sosial sammenheng.

Som alle skjønner så må vi handle raskt, vi har fått en frist frem til 13.oktober. Vi har reservert 20 plasser, så her er det første mann til mølla. Bindende påmelding til undertegnede innen 10. oktober. Det vi trenger er: navn, adr. E-mail og mobilnr. Ser frem til din påmelding!

Mvh Trond Fr. Winther

Kontaktinfo:

Epost: fredwint@online.no
Tlf: 926 65 367

Ps. Leie av sykkel anbefales å bruke: www.free-motion.com