Landveissykler til barn og unge lånes ut

Ønsker du å forsøke landveissykling eller du kjenner noen eller har egne barn hjemme som du vet har lyst til å forsøke landeveissykling? Nå har du i hvertfall mulighet til å finne det ut ved å få låne sykkel av sykkelklubben på sesongbasis.
Mange opplever at det å kjøpe en landveissykkel til barn er svært dyrt. De koster ganske mye mer enn en terrengsykkel som man kan få i alle prisklasser. I tillegg er det stor usikkerhet til om barna synes dette var gøy. Sykkelen blir svært dyr hvis den brukes kun tre ganger før den blir stående i garasjen.
Syklene som skal lånes ut passer best for barn i alderen 10-13 år avhengig av høyde. Anslått høyde er ca 140cm – 160 cm.
ALLE kan søke om å få låne en Merida racersykkel. Styret i klubben vil behandle alle innkomne søknader, men søknadsfrist er satt til 11.mai.
Du trenger ikke være medlem av klubben når du søker, men får du tildelt en sykkel må du melde deg inn i klubben.
Hvis du får tildelt en sykkel så ønsker vi:
  • Melde deg inn i klubben
  • Bli med på organiserte treninger og konkurranser i regi av klubben
  • Vedlikeholde sykkelen svært godt
  • Betaler inn et depositum på kr 1.000 (betales tilbake når sykkelen leveres inn etter sesongen hvis den er godt vedlikeholdt)
  • Mor, far eller andre foresatte tegner en “låneavtale” med klubben

 

Send oss snarest en søknad hvor du skriver om hvem du er og hvor du bor og hvorfor vi bør velge akkurat deg for at du skal få låne en av disse syklene gratis. søknaden sender du til sykkelklubben på epost  så snart som mulig og senest innen 11.mai –   post@arendalcc.no