Ny treningstid søndag og andre treninger

Ny treningstid på søndagsturene blir kl 09:00 fra Byggmakker

Torsdag 29. november ble det gjennomført et informasjonsmøte for de som er interessert i å sykle Color Line Setesdal Tour 2013. Over 30 frammøtte deltok i planlegging og diskusjon.

I den forbindelse ble det også diskutert treninger og treningstider framover. Følgende treninger og treningstider er satt opp:

MANDAG 90min sykkelintervall på Atletica KL 19:00 (Steinar Winther instruktør)

TIRSDAG – her kan du velge ulike treninger:

a) 60min styrketråkk på Atletica kl 20:00 (Ole Gunnar Larsen instruktør). Det er også en intervalltime i forkant (fra kl 19-20) med Ole Gunnar som en kan delta på hvis en ikke fikk tid på mandag (eller plass)

b) MTB lyssykling i terrenget. Start på Myra skole kl 18:00 Rolig tur på grusvei og stier i Arendals omegn.

ONSDAG 60min Intervall på Atletica kl 19:30 (Ole Gunnar Larsen intruktør)

TORSDAG 60min Bootcam Atletica (Thor Andre Uppstad insturktør) Styrketrening i sirkel

FREDAG Bakkeintervall ute (Hisøybakken) – frivillig. Avtales med andre via facebook. Alternativet er Styrketråkk på Atletica kl 06.30 (Terje Grut-Johnsen instruktør) eller 60min intervall Atletica kl 16:30 (Ulike instruktører)

LØRDAG Fri

SØNDAG Rolig langtur UTE for de ulike gruppene. Start kl 09:00 på Byggmakker Stoa. Varighet fra 3-5 timer avhenging av vær og føre.

Etterhvert vil det bli sendt ut et mer spesifikt treningsprogram til de som skal sykle Color Line Setesdal Tour 2013. Er du fortsatt interessert så send epost til post@arendalcc.no så vil du få tilsendt informasjon.