Ressurspersoner søkes!

Ressurspersoner til Arendal Cykleclub søkes

Sykkelklubben er i svært positiv utvikling med stor aktivitet. I den forbindelse søker vi etter ressurspersoner som ønsker å bidra med å styrke ytterligere denne utviklingen i klubben. Dette for å sikre utviklingen i klubben på lang sikt. Klubben består av over 300 medlemmer i dag og vi tror det finnes mange som ønsker å bidra og har masse å bidra med. Vi søker spesielt etter engasjerte ressurspersoner som kan bidra innenfor følgende områder:

Sykkelskole for barn/ungdom. Primærmålgruppe er 8-12 år. Sykkelskolen er planlagt å gå over 5 kvelder i mai/juni. Sykkelskolen er kun med terrengsykkel.

Trener(e) for ungdom i alderen 13-17 år. Vi ønsker å lage et fast treningstilbud med fellestrening en gang i uken, primært terrengsykling. Hvis behovet for ekstra oppfølging for landevei oppstår så vil dette også bli vurdert.

For begge barne/ungdomsgruppene er det også et mål/ønske om at ressurspersonene også kan påta seg et koordineringsansvar i forhold til deltakelse i ritt, spesielt Scott-cup i Krisitansansområdet hvis deltakerne ønsker å kjøre ritt. Klubben vil tilby kurs i regi av Sykkelforbundet for de som vil melde seg.

Terreng-gruppa i sykkelklubben er sterkt voksende. En av grunnen til dette er at klubben nå arrangerer eget terrengritt (Skagerrakrittet) og egne treningsaktiviteter både før og etter rittet. Vi søker etter en ressursperson som kan skape og organisere enda flere aktiviteter for våre terrenginteresserte.

Elite-gruppa i ACC er  aktive ryttere som kjører Norges Cup,Eranking ritt og NM. Gruppa trenger hjelp til koordiering/planlegging av deltakelsen rundt og under disse rittene.  Dette innebærer at vedkommende stiller på lagledermøter, organisere langing under ritt og annet som gjør at rytterne kan konsentrere seg mer om selve rittet.

Vi kan ikke love ”gull og grønne” skoger til disse ressurspersonene. Unntaket må være resultater som eventuelt oppnås i ritt.  Klubben ønsker likevel å bidra med ressurser så langt det er mulig. Har du eventuelle spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt med leder av klubben Terje Grut-Johnsen på telefon 934 84 777 eller epost terjegrut@gmail.com. Er du en av disse ressurspersonene så ikke vent med å sende oss noen ord snarest på samme epost. Vi er  også utålmodig etter å komme i gang.