Strålende ACC- innsats i Kvartetten.

Også i år stilte Arendal CC med lag på Kvartetten, riktignok med en Froland SK rytter på laget, en tradisjonsrik lagtempo over 97 km som Birkenes sykkelgruppe arrangerer. Laget i år består av: Jon Lyshaug, Terje Johnsen og Stian Flaten fra ACC samt Tom Arild Dalen fra FSK.

IMG_9021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hele 19 lag stilte til start, noe som er svært mange. Ser ut som flere og flere ønsker å utfordre seg selv og gå litt utenfor “komforsonen”. Det er en stor belastning og en tøff utfordring å gjennomføre Kvartetten.

Det var en spent gjeng som stilte til start. Nervene sto i helspenn, det var mange sterke lag som var påmeldt. Favorittene var mange. KCK og VOC stilte til start, KCK hadde forøvrig flere lag påmeldt, Grimstad, FOCC samt vårt eget lag var vel alle i favorittsjiktet til en topplassering.

IMG_9062

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laget til  ACC/FSK kom godt i gang og kjørte hardt helt fra begynnelsen.  Etter Senumstad bro bærer det oppover og oppover. Noen og enhver som har høy puls her. Laget kjører kontrollert i motbakkene for så å øke på slettene.  Det blir til tider kjørt så friskt at det er vanskelig for følgebilen å holde tritt utover i løypa!

IMG_9111

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etter å ha passert Vennesla og Ålefjær bærer det mot Birkeland igjen. Farten er til tider mellom 50 og 60 km/t på slettene, ser på ansiktsuttrykk og grimaser at det begynner å koste krefter. Laget kjører  fantastisk bra og kommer inn på tiden 2.25.05. Det holder til en andre plass, bare slått av laget fra Grimstad. Sterke lag som KCK/VOC og FOCC måtte bite i gresset og se seg slått.

Neste år må Arendal CC mobilisere og prøve å få flere lag på start streken til Kvartetten. Vi trenger ikke å være i divisjonen til gjengen som syklet i år (de er det ikke mange av ) for å stille til start. Du trenger ikke ha en rendyrket temposykkel, flere lag stilte med ordinære racersykler.

IMG_9201

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utfordringen er herved gitt til medlemmene i klubben: Gi deg selv og tre sykkelkompiser en real utfordring, meld  dere på Kvartetten.

 

Følgebilsjåfør 2015