Sykkelduellen 2015

Våren 2015 har Arendal Cykleclub i samarbeid med Just il og Sandnes Sykleklubb arrangert sykkelduellen. Med meget god støtte fra Gjensidigestiftelsen og primus motor Svein Bergheim, har dette vært en sykkelsuksess med fokus på barn og sykling. Tv2 har vært med på laget, og filmet. Dette resulterte i flere minutter sendetid under Tour des Fjords sendingene. Det er utrolig morsomt at Arendal Cykleclub blir nevnt som arrangør på live tv.

Det har blitt utdelt premier for mange hundre tusen av kroner. Det har blitt utdelt en rekke sykler, hjelmer og trøyer til barn og skoler. Med dette kan flere få muligheten til å begynne å sykle, samt at sikkerheten er ivaretatt med nye hjelmer.

Sykkelduellen er en todelt konkurranse for barn i 5-6-7 trinn på barneskolen i Aust- og Vest Agder og Rogaland.

Første del besto av en distanse konkurranse, hvor nesten 80 lang fra 20 ulike skoler deltok. Her skulle det sykles så langt som mulig på 2 uker.

Andre del av konkurransen besto av en stafett. Agderfinalen ble av hold i Gimlehallen 22 mai. Her deltok over 180 barn fordelt på 60 lag.

En uke senere, 30 mai var det duket for regionsfinale i Sandnes under sykkelrittet Tor des Fjord. Dette ble en uforglemmelig dag for deltagerne, støtteapparat og arrangørene som hadde en utrolig morsom dag.

Les mer og konkurransen og vinnere her:

For bilder, sjekk ut facebooksiden:

Video fra Agderfinalen i Gimlehallen:

Dette har vært et kjempemorsomt arrangement å ta del i, og vi håper på å kunne være med neste år også.