Terrengsykling med lykt – tirsdagstreninger

Høsten har kommet og det har blitt mørkere og kaldere, men ingen grunn til å parkere terrengsykkelen for det. Det er forsatt gode muligheter for å sykle ute. Det trengs bare varmere klær og gode lykter på kveldstid.

Lyktsykling - for web

Terrenggjengen forsetter med fellesturer fra Myra på tirsdager kl 18 inntil det eventuelt blir umulig å sykle i terrenget på grunn av for mye snø. Terrengsykling med lykt er annerledes enn vanlig og veldig gøyalt. Det er mye mer spennende å sykle i ”svarte” skauen enn å sykle der i fullt dagslys. I tillegg gir lyktesykling i terrenget svært god trening for balanse og teknikk.

Vi er en liten gjeng som tar ansvar for disse treningene. Ansvaret omfatter å legge ut informasjon på fjesboka i forkant av trening, stille på trening, ta ansvar for valg av løype og holde kontroll på gjengen underveis.

Så terrengsyklister, finn fram ulltøy, overtrekk og varme sko. Sett lyktene til ladning, og gjør deg klar for terrengsykling med lykt. Detaljer for neste trening legges ut på fjesboka, så følg med!

PS !
Trenger du tips om dekk, klær, sko eller aktuell lykter, møt opp på trening og spør oss som er der eller legg ut spørsmålet på fjesboka, så får du svar.

Du kan også få noen tips i “Nok snakk”-bloggen til Terje:

– Hva slags lykt: http://noksnakk.blogspot.no/2011/10/qd-test-av-sportslykter.html

– Plassering av lykta: http://noksnakk.blogspot.no/2011/11/lykta-pa-sykkelen-eller-pa-hjelmen.html

Jan, Niels Petter, Christian, Steinar, Ketil og Helge