sponsor

UTSATT!!! Trimtex ny draktleverandør

Trimtex blir ny draktleverandør – prøvekveld tirsdag 25. februar

Trimtex er valgt ut som ny draktleverandør. Bakgrunnen for valget var ut fra vurdering av pris, kvalitet, utvalg, service og ikke minst muligheten for webshop-løsning.

Trimtex-logo-corporate

Siden Trimtex er en ny leverandør, så er nok flere medlemmer litt ukjent med hvordan størrelsene bør være sammenlignet med tidligere leverandør. Det inviteres derfor til prøvekveld tirsdag 25.februar kl 18:00 på Sør Amfi.

Senere blir det lagt opp til bestilling via webshop’en til Trimtex. Det vil kun være mulig å bestille via denne webshop’en. Klubben kommer ikke til å ha lagerhold av klubbtøy for salg over “disk”. Webshop’en kommer til å være åpen 2 uker ad gangen, 2-3 ganger i året avhengig av behov. Fra siste dag i åpningsukene til webshop’en tar det ca 5 uker før klubbtøyet er hjemme i posten.

Vi kommer til å ha et bredt spekter av tøy. Som eksempel så nevnes:

  • Tøy i to forskjellige kvaliteter – pro og elitekvalitet. Pro er samme kvalitet som Team Sparebanken Sør har, veldig tettsittende tøy, pad er litt tynnere enn på elite-tøyet. Elite er ganske likt det vi har idag.
  • Damekolleksjon – med damepad i alle buksene, mulighet for å velge med og uten seler. Damene kan også velge piratbukse.
  • Enduro-trøye – langarmet trøye som er videre enn vanlig sykkeltrøye
  • Knevarmere
  • I tillegg til det andre vi er vant med fra tidligere

Vi satser på at den nye kolleksjonen tilfredsstiller de behov som er ønskes av vårt klubbtøy.