Informasjonsmøte ACC Veterangruppe / Sør Amfi, møterom bøtte, torsdag 5. april kl. 17.30

Det nærmer seg ny høytid, påsken banker på døren, da er det bare å finne frem apelsinen, kvikklunsjen og faktor 15. Så er det å håpe at plussgrader, varmen fra sola, og den naturlige nedsmeltingen har tatt knekken på det meste av snøen. For nå er det klart for å finne frem sykkelen.

Vi har i vinter gjennomført en del spinningtimer på Atletica, en fast gjeng har benyttet seg av tildbudet, andre har brukt både ski og andre alternativ for å forberede turen til Hovden. For å planlegge våren og de neste 8 ukene, samt rittdagen 2. juni,  inviterer vi til et informasjonsmøte .

Sted: Sør Amfi, møterom bøtte, torsdag 5. april kl. 17.30

Det vi ønsker å ta opp er:

  1. Trening
  2. Sikkerhet
  3. Følgebil
  4. Tranport til Kristiansand, fremmøte, overnatting . Foreløpig starttidspunkt er 05.36.
  5. Transport hjem,  og overnatting på Hovden, ACC opplegg.
  6. Påmelding i riktig pulje: ACC Veteraner, kode dtunx2p5
  7. Bekledning

Foreløpig er det påmeldt 14, i vår pulje. Ut fra samtaler, diverse signaler og en fyldig liste, håper vi å stille med en flott gruppe på mellom 20 og 30. Påmeldingsfrister etc finner dere på hjemmesiden til clt 2018. Klubben har forskjellige alternative grupper, mener du at vår gruppe passer for deg, så er du velkommen. Tidsmessig har vi satt fra 07.30 til 09.30. skulle passe de fleste.

Så sant det ikke blir kuldegrader, snø og slaps, så satser vi på førsste utetrening søndag 8. april, fra Karlsen og Fritzø  kl. 09.00. De første turene tar vi på offroad, men kom med det du har.

Håper du har tid og anledning til å komme 5. april kl. 17.30. Da rekker du timen til Ole Gunnar.

Mvh.

Trond, Jarl og Håkon
– noe du lurer på ta kontakt med en av oss.

Trond Fredrik Winther tlf: 92665367  epost: fredwint@online.no
Håkon Krafft Myhren tlf: 91640828    epost: haakomyh@online.no