Veterangruppe Fra Arendal CC Til Hovden

Vi utviklere Color Line Tour konseptet i klubben videre.

I tillegg til 2 Pink Riders damegrupper og 3.4  tidsgrupper kommer vi på banen med en veterangruppe!

Rittet har i sykkelmiljøet blitt en merkevare. Tidlig i juni setter en mengde syklister kursen mot Hovden, langs riksvei 9. Tidsgrupper, egne rekordgrupper og andre grupper, gis her en mulighet til å teste både form og opplevelser fra sykkelsetet. Arendal Cykleclub har flere år deltatt med egne grupper, både i rekord og turgrupper.  Sist med egen damegruppe, som nå har hatt stor suksess med satsingen på Pink Riders.

Klubben har mange medlemmer som kan gå under betegnelsen, veteraner/seniorer, pluss minus 60 år. Dette er spreke medlemmer som har mange meritter å se tilbake på. Mange har flere turer fra Trondheim til Oslo på CV’n. Andre har tatt turen til Paris, mens andre nøyer seg med lokale ritt. Fellesbetegnelsen for alle er en stor interesse for, og glede av sykkelsporten, som konkurranse og mosjonsidrett. Vi treffes på treningsturer, på spinning sykkelen, eller bare på byen. Da deles det opplevelser og erfaringer.

Klubben stiller seg nå bak ideen om å danne en egen gruppe veteraner, med mål om egen startgruppe til Hovden 2. juni 2018. Utgangspunktet er klubbens nåværende eller tidligere medlemmer, men det åpnes også for ikke medlemmer som kunne tenke seg å bli med.

Målsettingen er: Alle skal med til Hovden, tids mål er mindre interessant, men kanskje 7. 30 +/ –

Alle vet at å sykle 21 mil krever sitt, både kondisjon og styrke, både mentalt og fysisk. Derfor vil det satses på fellestreninger, noe vi kommer tilbake til.

Er dette noe du kunne tenke deg å bli med på, så meld din interesse innen 01.01.18 til

Trond Fredrik Winther tlf: 92665367  epost: fredwint@online.no
Håkon Krafft Myhren tlf: 91640828    epost: haakomyh@online.no

Noe du lurer på, så ring oss. Dette skal bli skikkelig bra 🙂

Håkon & Trond Fredrik