Vil du være med å ta klubben til nye høyder?

Som en av de største sykkelklubbene på Sørlandet må vi stadig være i endring for å utvikle oss og kunne tilby det våre medlemmer det de ønsker av klubben. Som kjent har klubben fått klubbutviklingsmidler fra NIF og NCF slik at dette arbeidet kan gjennomføres på en profesjonell og resultatorientert måte.

Derfor søker vi DEG som kan og har lyst til å være med på en workshop på Sør Amfi tirsdag 29.januar kl 18.00. Vi ønsker at flest mulige og med ulik bakgrunn deltar på denne workshop’en. Det er satt et “øvre” tak på 30 personer, men blir vi litt flere så skal vi klare det også. Det viktigste er at du ønsker å bidra med ideer til hva som kan gjøre klubben enda bedre for flere.

Prosjektet søttes som kjent av NIF og NCF og vi har derfor fåt “tildelt” en klubbutvikler. Han heter Bjørn Birkeland, bor i Oslo og sykler for IF Frøy. Han har også en rekke andre administrative verv. Han er en erfaren klubbutvikler og tar nå “tilleggsutdannelse” i regi av NCF og NIF. Arendal Cykleclub blir et “case” i hans utdannelse.

Agenda for workshop:

18:00 Velkommen – gjennomgang av kvelden

18:15 Bespisning (pizza og drikke)

18:30 Arbeid: Alene – 2 og 2 og grupper

22:00 Avslutning

Etter workshop’en vil Bjørn Birkeland skrive en rapport om resultater og komme med forslag på arbeid framover.

For å få oversikt over hvor mange vi blir ønsker vi en tilbakemelding fra de som ønsker å komme, send derfor epost til Terje om du kan komme –  terjegrut@gmail.com

 

Med vennlig hilsen

Styret